اهداف ما در IPBSES

اهداف IPBSES


امروزه رقابت شدید در سطح بین‌المللی اهمیت انعطاف­‌پذیری، خلافیت، و انگیزه‌­های کارکنان را در موفقیت­‌های بلند مدت مشخص ساخته است. با افزایش سرعت تغییر در سازمان‌­ها، آنها باید با سرعتی بیشتر خود را با موقعیت و شرایط جدید سازگار نموده و از همه فرصت­‌های جدید بیشترین بهره­‌برداری را کرده و برای شناسایی نیازهای در حال تغییر، همواره فرهنگ کارآفرینی و انگیزه­‌های فردی پیشرفت­‌جویی را در کارکنان تقویت نمایند. باید توجه داشت فعالیت­‌های کارآفرینانه درون سازمان توسط افراد آغاز شده و تداوم می‌یابد و بهره­‌وری سازمانی مطلوب و رفتار سازمانی با راندمان بالا، در گروی نیروی انسانی توانمند و با انگیزه است.
انسان و سرمایه انسانی محوری اصلی بهره­‌وری است و کلیه جوامع و سازمان­‌ها با هر ماموریتی که دارند، لازم است بیشترین سرمایه، وقت، و برنامه خویش را مصروف تحقیق و توسعه پیرامون منابع انسانی نمایند، بطوری که تمامی کارکنان، در ابعاد مختلف آمادگی ایجاد، پرورش و کاربردی کردن بهره‌­وری فردی، گروهی و سازمانی را داشته باشند.
در عصر دانایی­‌محور امروزی، مزیت رقابتی سازمان­‌ها بر پایه دارایی­‌های نامشهودی استوار است که در ذهن و ارتباطات کارکنان آن سازمان­‌ها نهفته است. به خلاف گذشته که بیشتر دارایی­‌های سازمان­ها مشهود و ملموس بودند، امروزه بخش اصلی دارایی­‌ها نامشهود و نهفته در نیروی انسانی کارآمد هستند. آنچه امروز سازمان را رقابت­‌پذیر می کند، مدیریت بهینه و اثربخش دانش و انگیزه‌های کارکنان است که در مجموع سرمایه فکری آنها محسوب می شود. مدیریت دانش تخصصی است که برای فعالیت­‌هایی نظیر حل مسئله، آموختن و یادگیری پویا، برنامه‌ریزی استراتژیک و تصمیم‌گیری سازمانی ضروری است. آنچه که امروزه مدیریت را پررنگ و نقش مدیر را حساس می کند، توجه تخصصی به عامل­‌های انسانی نامحسوس و حساس در سرمایه­‌های انسانی است.
یکی از راهبردهای اساسی در سازمان‌های استراتژی‌محور امروزی برای اثربخشی بیشتر، فرهنگ سازمانی است و شاید مهمترین رسالت مدیران، تنظیم راهبردهای سازمانی در حوزه تعدیل و توسعه فرهنگ سازمانی مناسب باشد. اهمیت فرهنگ سازمانی در این است که تاثیر آن بر نگرش، کنش‌­وری و رفتار کارکنان بشدت محسوس و ملموس است و نیز مدیران به اهمیت شناخت فرهنگ سازمانی به منظور کسب مزیت رقابی از دیگر سازمان­ها پی برده‌­اند. تاثیر فرهنگ سازمانی بر اعضای سازمان به حدی است که می‌توان با بررسی آن، به چگونگی رفتار، احساسات، دیدگاه­‌ها، و نگرش اعضای سازمان پی برد و واکنش­‌های احتمالی آنان را در قبال تحولات مورد نظر، ارزیابی، پیش‌­بینی و هدایت نمود. با استفاده از فرهنگ سازمانی به سادگی می توان انجام تغییرات را تسهیل نموده و جهت­‌گیری­‌های جدیدی را در سازمان به وجود آود.
هدف ما در IPBSES کمک به مدیران و استراتژیست‌های سازمانی و اجتماعی برای بهنیه سازی تصمیم گیری، شکل‌دهی به سازماندهی اجتماعی و اداری، کاهش هزینه‌های پرسنلی، افزایش بهره‌وری سازمانی، ارتقای رفتار سازمانی کارکنان، تهسیل رفتار شهروندی سازمانی، حفظ مزیت رقابتی سازمان تحت امر خود، و از همه مهم‌تر، تسهیل دسترسی آنها به آرمان‌ها و سند چشم انداز طبق نقشه راه و ایجاد نسلی از جانشینان اداری/سازمانی/اجتماعی است که بتوانند افزون بر پوشش دادن مخارج جاری سازمان و کسب حاشیه سود مطلوب، هزینه‌ها و دستمزدهای بازنشستگی نسل‌های گذشته را نیز تکافو نمایند. 

در IPBSES تلاش ما تنها معطوف به یک هدف است: اجرای بهینه و مطلوب استراتژی‌های هوشمندانه مدیران سازمان‌ها برای رسیدن به حداکثر سهم بازار، حاشیه سود، و بهره‌وری سازمانی با حداقل هزینه‌های ممکن.

در این راستا انگیزه ما در IPBSES ارائه خدماتی است که اگر هم در سایر بخش‌ها و یا وبسایت‌های اینترنتی مشاهده نموده‌اید، تاکنون در کنار هم نبوده‌اند. اینجا محلی برای دانش تألیفی است؛ کنار هم قرار دادن قطعات پازل برای زندگی، کار، تفریح، و ارتقاء فردی، سازمانی و اجتماعی.

ما در IPBSES برای رسیدن به این هدف، دانش به روز در حوزه های روانی، زیستی، اجتماعی، و اقتصادی در زمینه‌های فردی، اجتماعی و سازمانی را در کنار هم قرار داده و با تلاشی بی شائبه در صدد ایجاد راه‌حل‌های بدیع، نوین، و خط شکن هستیم. هدف ما بودن در کنار شما برای رشد متقابل و برقراری توازن برد-برد-برد-برد (Quadra-win model of game theory) است. در عین حال توجه ویژه‌ای به نقش تعاملات اجتماعی و نیز سبک زندگی (بویژه اصلاح چرخه‌های تغذیه، فعالیت و خواب) شده است. بکارگیری دانش نوروساینس و بروزرسانی و انطباق مداوم دانش موجود با پیشرفت‌های روز دنیا، از جمله مهمترین تلاش‌های ما در IPBSES است.