پرسش های متداول

در بخش “پرسش های متداول” شما عزیزان می توانید پرسش های متداول و سوالات اصلی خود در زمینه های مختلف حوزه های روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، علوم اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ورزش، فارکس، بورس، برنامه نویسی، طراحی سایت، SEO، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال بپرسید و پاسخ های پرسش های متداول که دیگران پیشتر پرسیده اند را نیز ملاحظه بفرمایید.

در صورت تمایل می توانید پرسش های متداول ذهنی خود در مورد موضوعات مختلف را حسب دسته بندی کلی و نیز زیر عنوان های پرسش و پاسخ اختصاصی آن درج بفرمایید. در نظر داشته باشید که به طور معمول 1-3 روز کاری ممکن است حسب تعطیلات و یا قطعی اینترنت زمان برای پاسخگویی به شما عزیزان لازم باشد.

اما نگران نباشید. ما اینجا هستیم تا به پرسش های متداول شما در زمینه های مختلف کسب و کار و زندگی روانشناختی و اجتماعی بهترین پاسخ ها را به صورت رایگان ارائه دهیم

دکتر امیر محمد شهسوارانی جامعه شناس و روانشناس انستیتو رزا مایند IPBSES به همراه سایر همکاران خود سعی می کنند تا به سوالات شما در اولین فرصت ممکن و با سرعت بالا پاسخ دهند.

در صورتی که تخصص و توانایی پاسخگویی به پرسش های متداول را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را به عنوان یکی از دبیران سرویس متناسب با تخصصتان قرار دهیم. از این طریق می توانید تخصص و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذارده و نیز به شکلی موثر و نیرومند خود را در فضای مجازی معرف و مطرح نمایید.

موضوعات مورد بررسی در پرسش های متداول:

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

76 ژن مسئول بروز اختلال بیش فعالی/نقص توجه ADHD هستند

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Reactions
486 نمایش‌
دکتر امیر محمد شهسوارانی
(@amshahi)
Noble Member Admin
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 533
شروع کننده موضوع  
پژوهشگران دانشگاه آرهوس دانمارک در یک پژوهش فراتحلیلی بر روزی 38691 فرد دارای اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD و 186843 فرد کنترل به بررسی ژنوم انسانی و عوامل موثر در بروز ADHD پرداختند.
طبق نتایج این پژوهش:
  • 27 ناحیه ژنومی حساس برای بروز اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD شناسایی شدند.
  • در این نواحی، 76 ژن شناسایی شدند که به طور بالقوه توان زمینه سازی بروز جدی اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD  را در دوران اولیه رشد مغزی دارند.
  • به طور عمده، ریسک بروز اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD مرتبط با نورون های دوپامینرژیک نواحی مغز میانی است.
  • مهمترین ژن دخیل در بروز اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD  به نام SORCS3 است که در 84 تا 98 درصد موارد افراد دارای ADHD فعال، مشاهده شده است.
  • مشکلات همراه با اختلال اختلال نقص توجه/بیش فعالی ADHD شامل نقایص شناختی پیچیده همجون استدلال کلامی verbal reasoning و کارکردهای اجرایی به خصوص توجه هستند.
 
ژن های مسئول بروز اختلال نقص توجه بیش فعالی ADHD در مغز دکتر امیر محمد شهسوارانی 
 
 

   
نقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک:

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.