پرسش های متداول

در بخش “پرسش های متداول” شما عزیزان می توانید پرسش های متداول و سوالات اصلی خود در زمینه های مختلف حوزه های روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، علوم اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ورزش، فارکس، بورس، برنامه نویسی، طراحی سایت، SEO، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال بپرسید و پاسخ های پرسش های متداول که دیگران پیشتر پرسیده اند را نیز ملاحظه بفرمایید.

در صورت تمایل می توانید پرسش های متداول ذهنی خود در مورد موضوعات مختلف را حسب دسته بندی کلی و نیز زیر عنوان های پرسش و پاسخ اختصاصی آن درج بفرمایید. در نظر داشته باشید که به طور معمول 1-3 روز کاری ممکن است حسب تعطیلات و یا قطعی اینترنت زمان برای پاسخگویی به شما عزیزان لازم باشد.

اما نگران نباشید. ما اینجا هستیم تا به پرسش های متداول شما در زمینه های مختلف کسب و کار و زندگی روانشناختی و اجتماعی بهترین پاسخ ها را به صورت رایگان ارائه دهیم

دکتر امیر محمد شهسوارانی جامعه شناس و روانشناس انستیتو رزا مایند IPBSES به همراه سایر همکاران خود سعی می کنند تا به سوالات شما در اولین فرصت ممکن و با سرعت بالا پاسخ دهند.

در صورتی که تخصص و توانایی پاسخگویی به پرسش های متداول را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را به عنوان یکی از دبیران سرویس متناسب با تخصصتان قرار دهیم. از این طریق می توانید تخصص و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذارده و نیز به شکلی موثر و نیرومند خود را در فضای مجازی معرف و مطرح نمایید.

موضوعات مورد بررسی در پرسش های متداول:

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

تاثیرات مهم قهوه بر سلامت مغزی، پیشگیری از پیری و آلزایمر

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Reactions
279 نمایش‌
دکتر امیر محمد شهسوارانی
(@amshahi)
Noble Member Admin
عضو شده: 3 سال قبل
ارسال‌: 428
شروع کننده موضوع  
پژوهشگران ژاپنی موفق به کشف تاثیرات شگفت آور قهوه coffee برای حفظ سلامت مغز brain health و پیشگیری از پیری مغزی brain aging و آلزایمر Alzheimer's disease شدند.
این پژوهش بر مدل حیوانی mouse model صورت گرفت که طی آن 30 روز به موش های سالمند aging mouse عصاره قهوه داده شد. نتایج این پژوهش نشان دادند:
  • ماده موثره تری گونلین Trigonelline (TG) که در قهوه به میزان بسیار زیادی وجود دارد منجر به تقویت حافظه، بهبود یادگیری، و توقبت کارکردهای شناختی در افراد سالمند می شود.
  • تری گنولین Trigonelline (TG) در مغز سالمندان منجر به رشد مجدد ساتارهای مغری، بهبود عملکرد میتوکندری، بهبود سنتز ATP، بهبود سیستم های التهابی ایمنی بدن، و بالا رفتن توان اتوفاژی autophagy در سلول های ایمنی مغز می شود.
  • ماده تری گنولین Trigonelline (TG) موجود در قهوه منجر به کاهش معنادار سیتوکین های TNFα و IL6 در مغز سالمندان می شود.
  • ماده موثره تری گنولین Trigonelline (TG) تاثیر بسیار زیادی در افزایش دوپامین، نور آدرنالین، و سروتونین در هیپوکامپ مغز سالمندان دارد.
 
تاثیرات مهم قهوه بر سلامت مغزی، پیشگیری از پیری و آلزایمر دکتر امیر محمد شهسوارانی
 

   
نقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک:

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.